پذیرش و چاپ مقاله isi فوری و تضمینی : موسسه دانشجوی برتر آمادگی دارد در تمامی رشتههای دانشگاهی خدمات مرتبط با پذیرش مقاله را ارئه دهد.
این موسسه هم اکنون خدمات پذیرش مقاله فنی و مهندسی، پذیرش مقاله علوم انسانی، پذیرش مقاله علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی و پذیرش مقاله هنر اقدام می نماید.
چاپ مقاله در یکی از مجلات علمی داخلی و یا خارجی کشور می تواند یکی از ارزوهایی باشد که بسیاری از دانشجویان دارند تا بتوانند از این راه خود را در جامعه علمی داخل و خارج از کشور بهتر معرفی کنند و آینده روشن تری برای خود به بار اورند.
در صورتی که شما هم قصد دارید با پذیرش مقاله و چاپ مقاله در داخل و یا خارج از کشور خود را در جامعه علمی در داخل و خارج از کشور به سایر هم رشته ای های خود معرفی کرده. آینده تحصیلی و یا شغلی بهتری را برای خود رقم بزنید، می توانید از خدمات موسسات علمی که می توانند در این راه به شما کمک کنند استفاده کنید تا زودتر شاهد چاپ مقالات خود در ژورنال های داخلی و یا خارجی باشید.
به خصوص در زمانی که قصد داشته باشید مقاله خود را برای یکی از ژورنال های معتبر مانند مجلات علمی ای اس ای و یا JCR ارسال کنید به طور حتم در صورت عدم تسلط به زبان های خارجی نیازمند ترجمه و یا ادیت نیتیو مقاله خود خواهید بود. در این صورت نیاز به استفاده از خدمات پذیرش مقاله ، چاپ مقاله و سایر خدمات ذکر شده بسیار بیشتر خواهد بود.
مزایای پذیرش مقاله و چاپ مقاله
پذیرش و چاپ مقاله در مجلات دارای مزایای متفاوتی می تواند باشد که از جمله مزایا می توان به موارد زیر اشاره کرد:
کسب امتیاز در مصاحبه دکتری و پذیرش راحت تر برای مقطع دکتری
کسب مجوز دفاع از رساله و دریافت مدرک برای دانشجویان مقطع دکتری
در معرض دید قرار دادن نتایج تحقیقات علمی در سراسر جهان
کسب دو نمره پایان نامه در مقطع کارشناسی ارشد
افزایش حقوق و مزایای برای پژوهشگران شاغل
امتیاز بالا برای استخدام در شغلهای دولتی
ارتقا درجه علمی برای اساتید
مدت زمان پذیرش مقاله و چاپ مقاله
از آنجا که مجلات مختلف دارای فرایندهای داوری مختلف هستند. فرایند داوری بعضی از مجلات بسیار سریع است و برخی دیگر مدتها طول میکشد تا نتیجهای مشخص به شما اعلام کنند. اما به طور کلی، میتوان گفت که نشریات مختلف برای رسیدگی به مقالات زمانی از حدود یک هفته تا حتی یک سال را در نظر میگیرند.
گاهی خیلی زود به شما پاسخ داده میشود و گاهی هم بیش از ۷ ماه تا شاید یک سال باید صبر کنید. در هر حال، زمان دقیقی نمیتوان برای این فرایند متصور شد.اما شما می توانید مراحل داوری را با استاندارد سازی طبق فرمت مجله و ترجمه کاملا روان و… تسریع نمایید تا داوران مجددا مقاله شما را برای اصلاحات ارسال نکرده و بعد بررسی مورد پذیرش قرار داده و در سریع ترین زمان به چاپ برسانند.
هزینه پذیرش مقاله در مجلات چقدر است؟
هزینه پذیرش مقاله و چاپ مقاله با توجه به مجله انتخابی شما می تواند متغیر باشد بعضی از نشریات داخلی و خارجی کاملاً رایگان هستند؛ یعنی نیازی به پرداخت هزینه چاپ و انتشار در آنها وجود ندارد؛ اما برخی دیگر هزینه هایی برای انتشار مقاله از شما دریافت میکنند. که این هزینه برای انتشار مقالات در مجله های خارجی بهمراتب بیشتر است زیرا این هزینه به شکل ارزهای خارجی دریافت میشود و باید ریال را به دلار و ارزهای خارجی دیگر تبدیل کنید و از طریق درگاههای پرداخت بینالمللی، کارتهای اعتباری خارجی یا دوستان و آشنایانی که حسابهایی در بانکهای خارجی دارند، هزینه را پرداخت نمایید.
اما نگران نباشید با کارشناسان دانشجوی برتر در ارتباط باشید تا مقاله شما را در بهترین مجلاتعلمی پژوهشی ، isi ، اسکوپوس با کمترین هزینه و کوتاه ترین زمان به چاپ برسانند.
نکات کلیدی در پذیرش مقاله
در نوشتن مقاله بایستی به نکات کلیدی توجه نمایید و تا حد امکان از تجربیات افراد متخصص استفاده مینماییم. در ادامه به سه مورد مهم که نقش اساسی در پذیرش مقاله شما در مجلات معتبر در سریع ترین زمان دارد، اشاره می کنیم.
۱٫ محتوا با بار علمی بالا
اولین نکته در نوشتن یک مقاله، توجه به محتوای آن است. هر مقاله ای توانایی و قابلیت چاپ در مجلات ISI را ندارد. باید موضوع انتخابی آن بروز باشد ، تحقیقات جامع صورت گیرد و ایراد ادبی و فنی نداشته باشد. اگر محتوای مقاله خوب باشد، تا ۷۰ درصد از سوی مجلات پذیرفته خواهد شد.
۲٫ انتخاب مجله مناسب
هر مجله برای خود حوزه ی مشخصی دارد و مقالاتی را پذیرش چاپ می کند که در حیطه ی تخصصی خود باشد. پس لازم است قبل از ارسال مقاله به مجله، بخش اسکوپ آن را مطالعه نمایید تا با انتخاب مجله اشتباه ، زمان ، وقت و هزینه ی خود را هدر ندهید.
۳٫ متناسب بودن سطح کیفی مجله با مقاله
برای مثال می توان گفت مجلات دارای ایمپکت از سایر مجلات ISI دارای اعتبار بالاتری هستند. داوری سخت تری دارند و عبور از فیلترینگ ادیتور ها نیاز به مقاله ی قوی دارد. بنابراین پذیرش مقاله در این مجلات تضمینی نمی باشد. به این نکته توجه نمایید که مقاله خود را در مجلاتی به چاپ برسانید که در حد و اندازه مقاله شما باشد. هرگز بلندپروازی نکنید. زیرا هم باعث هدر رفتن وقت تان شده و هم باعث دلسردی شما بعد از ریجکت مقاله می شود.
با توجه به نکات ذکر شده، توجه به تمامی نکات کلیدی برای پذیرش مقاله ضروری به نظر می رسد. انجام تمامی موارد در کنار یکدیگر می تواند نتایج خوبی در پی داشته باشد. اگر مقاله شما محتوای خوبی داشته باشد اما در مجله معتبری به چاپ نرسد، تمام ارزش و اعتبار خود را از دست خواهد داد. یا عدم توجه به سطح کیفی مقاله و سطع علمی مجله، باعث ریجکت شدن مقاله و هدر رفتن وقت تان می شود. بنابراین بایستی با حوصله و دقت کافی، تمامی نکات را در نظر بگبربد تا بتوانید پذیرش مقاله خود را از مجلات معتبر دریافت نمایید.
مراحل پذیرش و چاپ مقاله
۱٫ نگارش مقاله :
- مشخص كردن موضوع كلي
- بررسي و تحليل موضوع به لحاظ ارزشمندي و امكان پذيري
- طرح ريزي مقدماتي و تدوين ساختار كلي
- تعیین برنامه زمانی برای انجام کار (مدیریت زمان)
- جستجو برای یافتن منابع اطلاعاتی پایه و مرنبط
- مطالعه منابع اطلاعاتی مهم، اصلی و مرتبط و یادداشت برداری
- نوشتن مقاله (نسخه اولیه)با رعایت ساده نویسی: در این بخش توجه به هدف، ساختار و انسجام بین بخش های مقاله و رعایت علایم نگارشی از ملزومات است.
- مرور متن اولیه و اصلاح آن با وقفه ی چند روزه
- تدوین چکیده، کلیدواژه، مقدمه، فهرست منابع و تهیه نسخه نهایی مقاله
۲٫ انتخاب مجله و سابمیت
توجه به نکات زیر در انتخاب مجله و سپس ارسال مقاله به مجله مورد نظر
- توجه به سابقه و درجه اعتبار مجله مورد نظر
- خط مشی مجله (گرایش موضوعی)
- مدت زمان انتظار برای چاپ مقاله
- توجه به اسکوپ مجله
- ارسال مقاله بسته به نوع مجله از طریق سایت به وسیله ی Manuscript Submission یا Submission و یا ایمیل صورت می گیرد.
۳٫ داوری
بررسی اولیه: مجله مربوطه مقاله را از نظر ساختار کلی بررسی می کند.
بررسی مقاله توسط سردبیر: بررسی نوآوری و اصالت مقاله و رعایت اصول و قواعد نگارشی
انتخاب داوران از ۱ تا ۳ نفر و ارسال دعوت نامه
بررسی مقاله: مطالعه مقاله توسط داوران و یاداشت برداری و اعلام نظر رد یا پذیرش و یا درخواست بررسی مجدد مقاله
بررسی نظرات: مجله نظرات داوران را بررسی کرده و نتیجه ی نهایی را به همراه نکات و نظرات داوران به نویسنده ارسال می کند.
۴٫ اصلاح :
اگر مقاله نیازمند اصلاح باشد پیش نویس مقاله به علاوه نکات و پرسش داوران، توسط سردبیر مجله بازگردادنده می شود، که در این صورت نویسنده باید به نظرات داوران پاسخ داده و اصلاحات را انجام دهدو دوباره به مجله ارسال کند.
۵٫ پذیرش :
بعد از ارسال دوباره اگر مقاله مورد نظر از نظر داوران و سردبیر مجله مورد تایید بود مقاله اکسپت و در غیر این صورت ریجکت می شود.
۶٫ چاپ :
اگر مقاله اکسپت شود یک notification از طرف مجله به نویسنده ارسال می شود و اقدامات لازم جهت انتشار صورت می گیرد.
میخواهید مقاله بنویسید و نمیدانید که باید از کجا شروع کنید؟ برایتان سخت است که مراحل مختلف آن را تجزیهوتحلیل کنید و برایش برنامهریزی نمایید؟ اگر با دنیای مقالهنویسی آشنا باشید و بدانید که هر چیز در آن چه قواعدی دارد، دیگر نگرانیهایتان هم کاهش پیدا میکند.
یکی از مهمترین مسائلی که باید در این زمینه بدانید، شناخت انواع مجلات و مقالات است.
اگر ندانید که مجلات و مقالات علمی دارای چه دستهبندیهایی هستند و ساختارشان چطور است، امکان اینکه با خیالی راحت و در فرایندی مطمئن مشغول به نگارش شوید هم نخواهد بود.
بعد از نگارش مقالات مختلف هم موضوع سابمیت یا ارسال مقالات به میان میآید. یعنی باید مجلات مختلف را بشناسید و بنا به نوع و ساختار مقالهای که نوشتهاید، اقدام به ارسال آن به مجله موردنظرتان کنید.
بعد از این کار است که مقاله وارد فرایند داوری میشود و اگر این بخش از کار هم به نهایت برسد، مقالهتان در مجله علمی، اکسپت (accept) یا پذیرش میشود.
برای چاپ مقاله در مجلات معتبر هم گاهی هزینههایی از شما به عنوان نویسنده دریافت میکنند. بخشهای دیگر کار هم هزینههایی دارد که بنا به توانمندیها و مهارتهای هر نویسنده میتواند مبالغ مختلفی داشته باشد. با ما همراه باشید تا از انواع مقالات، مجلات، روند ارسال و پذیرش و هزینههای این فرایند برایتان بگوییم.
مقالهنویسی و ساختار مقالات مختلف
برای نوشتن هر متنی نیاز به رعایت ساختاری وجود دارد. فرقی نمیکند که میخواهید برای چه پلتفرم و در چه قالبی شروع به نوشتن کنید؛ نامه؟ مقاله ژورنالیستی؟ مقاله علمی؟ در هر حال، نیاز دارید تا ساختاری را رعایت کنید.
برای اینکه بدانید ساختار مقالات علمی مختلف چیست باید با انواع آنها آشنا باشید. در ادامه به معرفی انواع مقالات علمی از دو منظر ميپردازیم. در دنیای مقالهنویسی علمی، مقالات مختلف را در شکلهای متنوعی دستهبندی میکنند. مثلا میتوان آنها را از نظر محلی که به چاپ میرسند، دستهبندی کرد. نوع مجلهای که مقاله در آن به چاپ میرسد، میتواند یک دستهبندی مناسب برای انواع مقالات باشد. نوع دیگری از دستهبندی هم براساس ساختار مقالات و شکل محتوایشان انجام میشود.
اگر مقالات را از منظر مجلهای که در آن چاپ شده، دستهبندی کنیم:
- مقالات isi؛ مقالاتی که در مجلات نمایهشده در پایگاه معتبر isi به چاپ میرسند.
- مقالات isc؛ مقالاتی که در مجلات نمایهشده در پایگاه معتبر isc به چاپ میرسند.
- مقالات اسکوپوس؛ مقالاتی که در مجلات نمایهشده در پایگاه معتبر اسکوپوس به چاپ میرسند.
- مقالات پابمد؛ مقالاتی که در مجلات نمایهشده در پایگاه معتبر پابمد به چاپ میرسند.
- مقالات کنفرانسی؛ مقالاتی که برای نشر و ارائه در کنفرانسهای مختلف پذیرفته میشوند.
علاوه بر این دستهبندی، نوع دیگری از طبقهبندی هم برای مقالات مختلف وجود دارد و آن مرتبط با نوع محتوا و ساختارشان است:
- مقالات علمی-پژوهشی؛ این مقالات به معرفی عناوینی نوین میپردازند و نتیجه تحقیق یا اختراعی دستاول هستند.
- مقالات مروری؛ این مقالات هم به مرور مقالات و عناوین کارشده میپردازند و تمام ابعاد یک موضوع و تحقیقات صورتگرفته روی آن را به چالش میکشند.
- مقالات نظری؛ این مقالات هم نظر و عقاید نویسنده در خصوص فرضیات و اطلاعاتی است که در یک مقاله دیگر به چاپ رسیده است.
- مطالعات موردی؛ مطالعه موردی یا کیساستادی (case-study) از جمله مقالاتی هستند که یک مورد خاص را بیشتر در حوزه پزشکی مطالعه و بررسی میکنند. در واقع، یک مورد یا موقعیت ویژه در این دست از مقالات و تحقیقات بررسی میشود و نتیجه آن به اطلاع عموم میرسد.
- گزارشها؛ گزارشها هم خلاصهشدهای از مقالات علمی-پژوهشی هستند و مبتنی بر اطلاعات و دستاوردهای آن مقالات نگارش میشوند.
- مقالات نقد کتاب؛ نقد کتابها هم دسته دیگری از مقالات هستند که به بررسی کتب علمی منتشرشده در زمینههای علمی مختلف میپردازند و نقد و نظراتی را پیرامون آنها منتشر میکنند.
همانطور که میبینید، انواع مختلفی از مقالات وجود دارند. برای شروع کار تحقیقاتی و پژوهشیتان باید بدانید که هر مقاله چه ویژگیهایی دارد. لازم است تا مشخص شود که میخواهید چه نوع مقالهای را و در چه قالب و اسلوبی بنویسید. حال در بخش بعدی از انواع مجلات خواهیم گفت.
ساختار مقالات چگونه است؟
هر نوشتهای باید بنا به هدف و محل انتشارش از اسلوبی ویژه پیروی کند. برای نگارش مقالات علمی هم باید ساختاری را بشناسید. انواع مقالات دارای قواعد خاص خودشان هستند. اما اگر بخواهیم چارچوبی کلی برای مقالهای علمی مطرح کنیم، به عناوین زیر میرسیم. باز هم تاکید میشود که هر مقالهای در نوع خود از ساختار مشخصی برخوردار است و لزوما عناوین زیر را رعایت نمیکند اما ترکیب کلی میتواند مشابه چیزی باشد که در ادامه میبینید:
- عنوان؛
- نویسنده یا نویسندگان و مراکز علمی-دانشگاهی که به آن وابسته هستند؛
- چکیده؛
- کلیدواژهها؛
- مقدمه؛
- روش؛
- نتایج؛
- بحثونتیجهگیری؛
- منابع.
انواع مجلات برای چاپ مقالات
همانطور که در بخش قبلی هم گفته شد، نوعی دستهبندی برای مقالات وجود دارد. این دستهبندی براساس مجلاتی صورت میگیرد که مقالات در آنها به چاپ میرسند. مجلات دارای دستهبندیهایی هستند. این مجلات براساس اینکه در چه پایگاه دادهای نمایه میشوند، ارزشهای مختلفی دارند.
برخی موسسات با راهاندازی پایگاههایی که در آنها مجلات معتبر را فهرست میکنند، نوعی رتبهبندی در دنیا به وجود آوردهاند. این رتبهبندی معتبر نشان میدهد که مجلات دارای چه استانداردهای کیفی و کمی هستند.
برای مثال، پایگاه داده isi را در نظر بگیرید؛ این موسسه پایگاه دادهای دارد که مجلات مختلف را براساس معیارهایی مانند کیفیت و نشر مقالاتشان بررسی میکند و اگر مجلات دارای ارزش علمی بالایی باشند، آنها را به در پایگاه خود نمایه میکند.
حال اگر مقالهای که مینویسید در این مجلات پذیرفته شود، شما هم مقالهتان را در جایی معتبر و ارزشمند به چاپ خواهید رساند. مجلات داخلی و خارجی متنوعی برای چاپ مقالات وجود دارند. این شما هستید که باید متناسب با موضوع و ساختار مقالهتان درخواست چاپ اثر خود را به نشریات علمی مختلف اعلام کنید. درباره ارسال یا سابمیت مقاله در بخش بعدی بیشتر خواهید خواند.
منظور از سابمیت مقاله چیست؟
سابمیت (submit) مقاله به معنای ارسال و تسلیمکردن مقاله به مجله است. یعنی بعد از اینکه مقالهای را نوشتید و مشخص کردید که میخواهید آن را برای چه مجلهای ارسال نمایید، اقدام به سابمیت مقاله میکنید.
البته این نکته را هم در نظر داشته باشید که در مرحله قبل از ارسال، درباره این موضوع که اسکوپ یا چشمانداز فعالیت و زمینه موضوعی مجله با مقالهتان سازگار است به نتیجه رسیدهاید. یعنی مطمئن شدهاید که موضع مقالهتان با عناوین کارشده در مجله سازگاری و همخوانی دارد.
بعد از این موضوع هم مقالهتان را براساس اصول و فرمت درنظرگرفته شده در مجله تنظیم کردهاید و حالا میخواهید وارد فرایند ارسال شوید. برای ارسال هم یا باید به ایمیلی مقالهتان را بفرستید که از سوی مجله مشخص شده است یا از طریق پلتفرمی که در سایت هر مجله برای دریافت مقالات در نظر گرفته میشود، اقدام به ارسال کنید.
با سابمیت مقاله خود برای ژورنالها وارد فرایند پذیرش میشوید. یعنی سردبیران مقالهتان را با نگاهی مروری و اولیه بررسی میکنند تا مشخص شود که اصلا این مقاله همسو با سیاستها و اسکوپ مجله هست یا خیر. اگر همخوانی وجود داشته باشد، مقاله برای بررسیهای بیشتر از سوی سردبیر برای داوران و مرورگران مجله فرستاده میشود.
در روند بررسی مقالات هم امکان وقوع سرنوشتهای مختلفی وجود دارد. در ادامه در این باره بیشتر خواهید خواند.
منظور از اکسپت یا پذیرش مقاله چیست؟
اکسپت (accept) در زبان انگلیسی به معنای پذیرش است. اگر مقالهتان از سوی ژورنالی که آن را برایش فرستادهاید، برای چاپ قبول شود، اصطلاحا اکسپت شده است. پذیرش مقالات به سادگی صورت نمیگیرد. یعنی معمولا بعد از اینکه مقالهتان را برای یک ژورنال ارسال کردید و سردبیر آن را برای داوران فرستاد، باید منتظر باشید تا نظرات آنها به شما ابلاغ شود.
در موارد بسیار معدودی، اثر سریع و زود پذیرفته میشود. اما در مواردی هم نقدها و نظراتی به اثرتان وارد میگردد که باید برای اصلاحشان تلاش کنید و بعد از رفع اشکالات و اصلاحیهها منتظر بمانید و ببینید که داوران توجیه شدهاند یا خیر.
امکان دارد ایراد یا سوالی که درباره مقالهتان مطرح میشود، جزئی باشد و با ویرایشی ساده رفع شود. در این حالت به بازبینی مقاله، ماینِر ریوایز یا بازبینی خرد و جزئی گفته میشود. گاهی هم نیاز است تا توضیحاتی مهم و اساسی درباره بخشهایی از مقاله به داوران ارائه دهید. در این صورت، گفته میشود که مقالهتان مشمول مِیجر ریوایز یا بازبینی کلان و جدی شده است.
در هر دو حالت، نیاز است تا بدون عصبانیت و با تلاش برای گرفتن جواب مثبت از داوران برای چاپ مقاله خود، تلاشتان را به کار بگیرید. اگر داوران در هر یک از این موارد توجیه شدند که هیچ. اما اگر توجیه نشوند، امکان دارد که مقالهتان را رد کنند. در صورت ردشدن مقاله هم ناراحت نشوید، برای ارسال اثرتان به جایی دیگر اقدام کنید.
یادتان باشد که گاهیاوقات، ممکن است که ایراداتی به اثرتان گرفته شود که چندان منطقی نیستند. البته این گاهیاوقات رخ میدهد. در هر حال، شما باید نهایت تلاشتان را به کار بگیرید تا داوران را نسبت به پذیرش اثر خود متقاعد نمایید. پذیرش مقاله در ژورنالهای معتبر میتواند رزومه تخصصی و علمیتان را پربار کند و به شما کمک نماید تا به جایگاههای خوبی در دنیای آکادمیک برسید.
هزینه چاپ مقاله چقدر است؟
چاپ مقالات میتواند با هزینه یا رایگان باشد. فارغ از رایگان یا پولی بودن مجلات، باقی هزینهها به شخص شما به عنوان نویسنده بازمیگردد. مهمترین هزینهای که باید برای چاپ و نشر مقالهتان داشته باشید، هزینه چاپ مقاله در بعضی از ژورنالهاست.
بعضی از مجلات داخلی و خارجی برای پذیرش و چاپ مقالات هزینهای دریافت میکنند. این هزینه چندان اندک نیست. بنابراین، مهمترین بخش از هزینههای چاپ مقالات معمولا به این بخش از کار ارتباط دارد.
اگر اثرتان را برای مجلهای داخلی ارسال کنید، هزینه بسیار ارزانتر از هزینهای خواهد بود که باید برای انتشار مقالهتان در مجلهای خارجی بپردازید. هزینه چاپ مقالات در مجلات داخلی معمولا بین ۴۰۰ -۵۰۰ هزار تومان تا ۲-۳ میلیون تومان است. اما هزینه چاپ مقاله در نشریات خارجی بالای ۶ میلیون تومان است.
پرداخت هزینه انتشار مقاله در مجلات خارجی
پرداخت هزینه انتشار مقاله در مجلات خارجی هم با دشواریهایی روبهروست. چون اگر حسابی در بانکهای خارجی نداشته باشید، باید به دنبال روشی بگردید که به واسطه آن، امکان ارسال پول به حساب نشریات وجود داشته باشد. یا باید از شرکتهای واسطه نقلوانتقالات ارزی کمک بگیرید یا به دنبال کسی در میان آشنایان باشید که امکان واریز پول را به نشریات از جانب شما دارد.
از هزینه چاپ مقاله در ژورنالها که بگذریم، هزینههای دیگری هم در مسیر آمادهسازی مقالات برای انتشار وجود دارد که باید به آنها دقت کرد. برای مثال، ویرایش مقالات انگلیسی از گامهای مهم تولید مقاله است.
یعنی اگر به امر ویرایش آشنا نباشید، نیاز دارید تا از کسانی که در این زمینه حرفهای هستند، کمک بگیرید. اگر مقالهتان را برای نشر در مجلات خارجی آماده میکنید هم باید به فکر ترجمه آن باشید.
ترجمه مقاله به انگلیسی نقش مهمی در پذیرش آن دارد. برای اینکه بتوانید در حد یک نیتیو انگلیسی مقالهای به زبان انگلیسی تولید کنید باید به این زبان اشراف کامل داشته باشید. اگر توانایی و مهارت زبان انگلیسی در شما وجود ندارد، ناگزیر به استفاده از خدماتی خواهید بود که از سوی موسسات مختلف ارائه میشود.
طبیعی است که ترجمه مقالهتان با صرف هزینه همراه است. در مسیر آمادهسازی مقاله، علاوه بر ترجمه و ویرایش، گامهای دیگری هم وجود دارد که ضمن اینکه مقالهتان را برای ارسال آمادهتر میکند، هزینههایی هم به شما تحمیل مینماید.
برای مثال، قبل از ارسال مقالات خود برای نشریات گوناگون، بهتر است که از نقطهنظر وجود سرقت ادبی روی آنها کار کنید. یعنی چه؟ اجازه بدهید درباره سرقت ادبی کمی توضیح بدهیم.
استناد و نقل قول در در چاپ مقاله isi
در دنیای علم، تقلب هم زیاد صورت میگیرد. یعنی بسیاری از مقالات و تحقیقات وامگرفته از آثار دیگران هستند. خب! چنین چیزی خوشایند نیست و هیچکس حق ندارد که از دستاوردهای دیگران به نام خود سواستفاده کند. به همین دلیل جامعه علمی روی موضوع سرقت ادبی حساس است و قوانینی در این زمینه تعیین کرده است.
مثلا مجلات در زمان دریافت مقالات مختلف، آنها را با نرم افزارهای مختلف بررسی میکنند تا مبادا، بخشی از مقاله مشابه مقاله دیگری باشد که قبلا چاپ شده است. هر کس هم برای اشاره به دستاوردهای علمی دیگران باید از قوانینی مانند ذکر نام و نام اثر در بخشهای مراجع و منابع پیروی کند.
نقلقولکردن از دیگران و استناد دادن به تحقیقات دیگر هم از روشهایی است که نشان میدهد، نویسنده قصد استفاده از دستاوردهای دیگران را ندارد. حال با وجود تمام این مسائل، گاهیاوقات، امکان دارد که به طور غیرعمد هم برچسب سرقت ادبی به شما بخورد.
اما اگر قبل از ارسال مقالاتتان از نرمافزارهایی مانند آیتنتیکیت (iThenticate) برای بررسی سرقت ادبی بهره بگیرید، دیگر مشکل چندانی تهدیدتان نخواهد کرد. شناسایی بخشهایی از مقاله که مشابه با مقالات دیگر است به شما کمک میکند تا از متهمشدن رها شوید. چگونه؟ بعد از کشف مشابهتها با پارافریز یا بازنویسی میتوانید اقدام به ایجاد تغییراتی در مقاله خود کنید.
خدمات شناسایی سرقت ادبی و پارافریز هم هزینههایی دارند. اگر خودتان از نرمافزارها و سایتهایی که این کار را انجام میدهند، کمک بگیرید، باید هزینهای معمولا به دلار پرداخت کنید. اگر هم این کار را به موسسات بسپارید، باز هم هزینهای باید بپردازید. البته این هزینه کمتر از هزینهای است که خودتان در استفاده انفرادی و مستقل از نرمافزارها میپردازید.
شیوه اعلام داوری مجله
پس از پایان داوری، نتیجه به چهار شکل اعلام می شود:
- Accept With No Modification: مقاله بدون نیاز به هیچ اصلاحی پذیرش شده است.
- Accept With Minor Modification: پذیرش مقاله با تغییرات و اصلاحات جزئی
- Accept With Major Modification: پذیرش مقاله با نیاز به تغییرات زیاد
- Substantial Revision or Reject: مقاله نیازمند تغییرات اساسی ست و یا ریجکت شده است.
شرایط پذیرش مقاله در سیویلیکا
پایگاه سیویلیکا، نمایه ساز تخصصی مقالات کنفرانسها و ژورنالها می باشد و در روند داروی و پذیرش مقالات بی طرف عمل می نماید. مقالات به صورت شخصی و مستقیم در این پایگاه نمایه سازی نمی شوند بلکه مقالاتی که پذیرش هیات داوران همایش و یا ژورنال معتبر علمی را داشته باشند، توسط دبیرخانه مربوطه جهت نمایه سازی به سیویلیکا ارسال می شود.
برای نمایه شدن مقاله خود در سیویلیکا، ابتدا باید مقاله شما در یکی از کنفرانسها و یا ژورنالهای معتبر تحت حمایت سیویلیکا پذیرش داشته باشد و پس از آن مقالات به صورت خودکار بر روی سیویلیکا نمایه خواهند شد. لذا ابتدا باید مشخص نمایید که می خواهید مقاله شما در یک همایش ارائه شود یا در یک مجله علمی.
نمونه نامه درخواست پذیرش مقاله
بسیاری از پژوهشگران و محققان جوان این سوال را دارند که ارسال نامه پذیرش به چه شکلی است و در چه قالبی است. برخی از مجلات از ارسال هرگونه فایل به عنوان نامه پذیرش خودداری میکنند و صرفاً پذیرش شدن مقاله پژوهشگر را در قالب ایمیل به مولف اطلاع میدهند.
به این منظور که هیچ فایل pdf، doc یا موارد مشابه دیگری در کار نیست و صرفاً ادیتور از طریق ایمیل رسمی و شخص خود که بیشتر بر روی وب سایت مجله نیز آن ایمیل درج شده است با پژوهشگر در ارتباط است و صرفاً پیامی مبنی بر پذیرش و یا رد مقاله به پژوهشگر ارسال میکند.
پذیرش مقاله انگلیسی
شاید به خوبی بدانید که بسیاری از دانشگاه های معتبر در دنیا از منابعی برای تدریس استفاده می کنند که به زبان انگلیسی به چاپ رسیده اند و حجم بسیار بالایی از مقالات علمی در سرتاسر دنیا نیز به این زبان نوشته و در ژورنال های تخصصی به چاپ می رسند.
این خود نشان دهنده اهمیت این زبان می باشد که گاهی از آن به عنوان زبان دوم مورد استفاده در بسیاری از کشورهای دنیا یاد می شود و دقیقا به همین دلیل است که بسیاری از دانشجویان ایرانی نیز خواهان موفقیت در پذیرش مقاله انگلیسی در یک از ژورنال های علمی در دنیا باشند.
این مجلات علمی ممکن است هر یک در یکی از کشورها در حال فعالیت باشند و با توجه به تعداد بسیار بالای آن ها بهتر است در انتخاب ان ها بیشتر دقت بیشتری بنمایید.
شاید بدانید که در کشورهایی مانند هند و پاکستان بسیاری از مردم آشنایی نسبی با زبان انگلیسی دارند. با توجه به جمعیتی که این کشورها دارند مجلات علمی زیادی نیز در رشته های تخصصی مختلف در این کشورها در حال فعالیت در حوزه های تخصصی هستند.
اما با نگاهی به مقالات انگلیسی چاپ شده در تعداد زیادی از آن ها خواهید دید که بسیاری از مقالات چاپ شده کیفیت بالایی ندارند و حتی در بر دارنده محتوای علمی دقیقی نیستند.
برای همین پذیرش مقاله به انگلیسی در هر یک از این مجلات ممکن است مزیت خاصی برای شما به همراه نداشته باشد و امکان بهره گیری از امتیازات ویژه ای که وزارت علوم به چاپ مقاله در ژورنال های علمی معتبر می دهد را نداشته باشید.
پذیرش مقاله isi چقدر زمان میبرد؟
یکی از عوامل دخیل در تعیین بازه زمانی پذیرش مقاله در مجلات isi پروسه داوری آنهاست که بسته به مجله، زمان ارسال و رشته متفاوت است. شما میتوانید برای اطلاع دقیقتر از این موارد، از اساتید و محققینی که قبلاً با مجلات مدنظر شما کار کردهاند، در این مورد پرس و جو کنید.
روش دیگر آنست که مقالات چاپ شده در مجله مورد نظرتان را مطالعه کرده و زمان سابمیت و ریوایز آنها را بررسی کنید تا بازه زمانی تقریبی پذیرش مقاله در آن مجله را بدست آورید. لازم است بدانید اگر تعداد مولفان مقاله خیلی کم باشد مقاله سریعتر برای هر کاری آماده میشود.
اما اگر مقاله یک کار گروهی ۱۰ نفره باشد زمان زیادی برای آمادهسازی مجدد آن لازم است. پاسخ به یک مقاله که تجدیدنظر شده و ارسال شده است، معمولاً سریعتر است. نکته مهم اینکه هر نویسنده ای که قصد چاپ یک مقاله ISI را داشته باشد باید احتمال ردشدن مقاله را نیز در نظر بگیرد. سپس با درنظر گرفتن این فاکتور زمان بندی مناسبی برای کار خود تنظیم کند.
سالانه سه میلیون مقاله به ژورنالهای isi ارسال میشود که از این تعداد حدود یک و نیم میلیون مقاله از سوی ژورنالها ریجکت میشود. معمولا مقالات isi بطور متوسط ۳-۶ بار به ژورنالهای مختلف ارسال میشوند تا موفق به چاپ شوند.
موسسه دانشجوی برتر با سابقه طولانی در پذیرش و چاپ مقاله در مجلات معتبر ISI,ISC,SCOPUS ، علمی پژوهش و پابمد در کمترین زمان ممکن و ارسال نامه اکسبت برای اخذ نمره پایان نامه در زمان کوتاه، دانشجویان و محققین عزیز را در فرایند چاپ مقاله یاری می رسانند.